Volg ons via: Like ons:

Kaakfysiotherapie bij Fysiotherapie & ShockWave Doetinchem

KaakfysiotherapieWelkom bij het Centrum voor Fysiotherapie en Shockwave & Echografie Doetinchem. Voor kaakfysiotherapie kunt u bij ons terecht. Wij stellen samen met u een behandel- en preventieplan op, waardoor we uw huidige kauwstelselklachten effectief en volgens een gepersonaliseerd plan gaan behandelen en proberen het opnieuw optreden van uw klachten te voorkomen.

Kaakfysiotherapie behandeling bij Fysiotherapie & ShockWave Doetinchem

Kaakfysiotherapie helpt u af van kaakklachten die te maken hebben met het niet goed functioneren van het kauwstelsel. De voorkomende kaakklachten lopen uiteen van pijn of vermoeidheid van de kauwspieren tot knappende of krakende gewrichten. Maar ook oorpijn, hoofdpijn en nekpijn kunnen te maken hebben met stoornissen in het kauwstelsel. Het Centrum voor Fysiotherapie en Shockwave & Echografie Doetinchem kan u afhelpen van uw kauwstelselklachten.

De kaakfysiotherapie bestaat uit oefeningen en uitleg met als doel de pijn te verminderen en ervoor te zorgen dat de kaak weer normaal kan functioneren. Afleren van verkeerde mondgewoontes en bewegingspatronen, is een belangrijk onderdeel van de kaakfysiotherapie. Massage en ontspanningsoefeningen worden gebruikt om de pijn te verminderen. Hierbij kan MYO-Feedback een belangrijke rol spelen. In sommige gevallen blijkt bij het onderzoek door de fysiotherapeut dat er door meerdere disciplines naar gekeken moet worden. U kan dan worden doorverwezen naar de Werkgroep CMD (CranioMandibulaire Dysfunctie). De Werkgroep CMD bestaat uit een Kaakchirurg, een Tandarts/ Gnatoloog (een tandarts gespecialiseerd in kauwfunctiestoornissen), een Fysiotherapeut (Orofaciale therapie) en een Logopedist.

Inschrijven voor kaakfysiotherapie bij Fysiotherapie & ShockWave Doetinchem

Bent u toe aan een effectieve kaakfysiotherapie? Schrijf u dan nu in voor een vrijblijvende afspraak. Uiteraard bent u altijd welkom in de praktijk aan de Melkweg 2a te Doetinchem, waar u zich ook kunt inschrijven voor een onderzoek of behandeling. Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen. Mocht u nog vragen hebben over bijvoorbeeld onze technieken en behandelmethoden, dan kunt u altijd ons contactformulier invullen.