Volg ons via: Like ons:

Ervaringen met ShockWave therapie

Achillespees- Bennie Jolink – Download het artikel

Hielspoor- ik kon geen hele dagen op mijn voeten staan en dreigde in de WAO te raken. Ik heb een zwaar staand beroep. Na de shockwave behandelingen ben ik vrijwel klachtenvrij en kan weer ontspannen mijn beroep uit oefenen.

Hielspoor- De shockwave behandeling heeft mij voor meer dan 90% van de klachten afgeholpen. Ik kon anderhalf jaar lang nog geen schoen aan hebben, laat staan er op lopen. Ik had erg veel pijn. Nu, na enkele behandelingen kan ik weer alle schoenen aan en loop weer als een kievit , zonder pijn.

Hielspoor- Ik had al een jaar klachten van hielspoor. Podo zooltjes-nachtspalken-pijnstillers- het hielp allemaal niets. Na acht behandelingen shockwave ben ik pijnvrij en loop weer als vanouds. hielspoor- Het was een lange en pijnlijke weg, maar als je volhoudt, dan ben je uiteindelijk je eigen winnaar. Beide voeten hadden een hielspoor en wat een pijn. Moeite met opstaan,lopen. Na een aantal behandelingen doe ik weer dingen , die ik lang niet meer heb kunnen doen. Wandelen met de hond, twee trappen op naar de zolder,winkelen ! Bedankt dat ik bij je terecht kon voor je Shockwave therapie.

Schouders – Ik had al jaren klachten van mijn linker schouder,minder mobiel,zeer pijnlijk,veel pijnstillers geslikt,die niks hielpen,cortisone-injecties, ook die sloegen niet altijd aan.Daarna begon ook mijn rechter schouder,ik was radeloos,ik kon niet liggen,lopen,fietsen,autorijden etc. Uit foto’s bleek dat het om zgn. kalkschouders ging. Ik heb alle trajecten verder doorlopen, fysiotherapie, manuele therapie, chiropractie en osteopathie,met weinig tot geen resultaat. Uiteindelijk in beide schouders weer injecties,tot dat er geen keuze was als operatie, maar na verschillende forums op internet te hebben nageplozen, werd het beeld niet positiever.uiteindelijk via internet  bij Shockwave terecht gekomen en ik heb de praktijk juist uitgezocht, omdat hij tevens met echografie werkt en er veel ervaring in heeft . Hij kan dus precies zien waar de kalk zit en wat hij daartegen moet doen. Dit had ik veel eerder moeten doen. Ik had na enige behandelingen al veel minder pijn en de bewegelijkheid begon weer toe te nemen. Ik kan weer slapen, fietsen, autorijden, sporten, maar ook de simpele dingen zoals haren wassen, mijzelf aan-en uitkleden. De mobiliteit komt ook weer terug al is dat nog veel oefenen, maar dat kan ook niet anders, want al met al  heb ik jaren mijn armen niet goed kunnen gebruiken. Ik ben SUPERBLIJ met dit resultaat.

Schouder– In 2006 kreeg ik last van toenemende schouderklachten. Bewegen van de armen werd zeer pijnlijk.Tillen ging niet meer. Massage en warmtebehandeling bij een ”gewone”  fysiotherapeut hielpen niet. Na 7 behandelingen shockwave heb ik goede resultaten. Krijg de armen weer achter op de rug, kan de haren weer goed wassen. Ben nagenoeg pijnvrij en de beweeglijkheid is weer ok. [Pat, 78 jr]schouder- Na jaren van pijnlijke klachten en lijden zonder uitzicht op herstel , maar weer eens naar de huisarts gegaan, die me naar de orthopeed van het Spittaal verwees. Daar was een van de opties : opereren of Shockwave therapie. Maar daar wist hij nog weinig van af. Daarom vroeg hij me ook om de resultaten bij hem terug te melden. Na enkele behandelingen werd het resultaat al duidelijk merkbaar en werd het geen lijdensweg meer om een T-shirt aan te trekken. Kortom een fantastisch resultaat, geen klachten meer.

Schouder- Ik heb heel veel gehad aan de behandeling met Shockwave therapie. Voor ik er aan begon gebruikte ik 6 pijnstillers – extra sterk – per dag ! Nu nog niet een per dag. Ik had pijn aan beide schouders. ’s morgens sta ik nu zonder pijn op uit bed. Ideaal ! Ik kan mijn beide armen nu weer geheel gebruiken, zonder weerstand.tennis elleboog –  na jarenlast van mijn elleboog en vele behandelingen later, spuiten, pillen en gewone fysio kwam ik in aanraking met Shockwave therapie. Na 6 behandelingen ben ik zo goed als pijnvrij. Bedankt!

InschrijvenStel uw vraag