Volg ons via: Like ons:

Welkom bij Fysiotherapie & ShockWave Doetinchem! Dé fysiotherapiepraktijk gespecialiseerd in de behandeling van chronische pijnklachten. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan RSI-klachten (tegenwoordig KANS genoemd). Dit soort klachten vragen om een speciale aanpak waarbij, naast een behandelplan, samen met de patiënt wordt bekeken hoe in de toekomst het opnieuw optreden van dit soort problemen voorkomen kan worden.

Bij Fysiotherapie & ShockWave Doetinchem wordt gewerkt met de nieuwst technieken en behandelmethoden o.a. met echografie, Laser en ESWT (Extracorporeale ShockWave Therapie). Met ESWT kunnen veel chronische pijnklachten die vroeger niet of moeilijk behandelbaar waren nu wél effectief behandeld worden. Met behulp van echografie kunnen afwijkingen aan het houdings- en bewegingsapparF_4a50abade7aat worden aangetoond en/of uitgesloten waardoor de patiënt gerichter kan worden behandeld of worden doorverwezen naar de juiste medicus dan wel paramedicus. Hierdoor kan het totale revalidatieproces sneller en dus efficiënter verlopen.

Maar er is meer, zoals de Wellness-tak van deze veelzijdige praktijk. Hier kunt u gebruik maken van alle mogelijkheden die in het Menu onder ”Wellness” worden opgenoemd, zoals bv. heerlijke ontspanningsmassages, Cellulitisbehandeling, Tandenbleken en veel meer…

Ik hoop dat u via deze site voldoende informatie krijgt over de diverse mogelijkheden binnen de praktijk. Als u niet vindt wat u zocht neemt u dan gerust contact op via email of telefoon.

Feyke Hogenbirk (fysio-/manueeltherapeut)

(Fysiotherapie & ShockWave Doetinchem en HealingHands, zijn onderdeel van MedAxi BV Secretariële en (Para-) Medische Dienstverlening)