Volg ons via: Like ons:

De inspanningen van de fysiotherapeuten van Fysiotherapie & ShockWave Doetinchem zijn gericht op het leveren van ‘Topkwaliteit’ in de zorg.

Om dit te garanderen zijn we ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Hierdoor mogen we ons ‘Register Fysiotherapeuten’ noemen. Dit houdt in dat we de verplichte na- en bijscholingen volgen, een verplicht aantal dagen scholing naar vrije keuze doen en we werken volgens de landelijke richtlijnen die zijn opgesteld voor verschillende klachtenbeelden. Bovendien zijn we ingeschreven in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg.

Voor wat betreft de ShockWavebehandeling zijn we ingeschreven als lid van IMPULS, de Nederlandse Vereniging voor Musculo Skeletale Shockwave Therapie. Bovendien zijn we eerstelijns MSU-echografist; dit betekent dat we geschoold zijn in – en bevoegd zijn tot het maken en beoordelen van echo’s van het houdings- en bewegingsapparaat van de mens; dus van spieren, botten en gewrichten.

Tot slot werken we bij Fysiotherapie & ShockWave Doetinchem met een klachtenregeling en is de praktijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09180453.

register fysio