Volg ons via: Like ons:

Cellulitisbehandeling door middel van LPG Endermologie

Wat is Cellulitis, sinaasappelhuid ?  Het is een typisch vrouwelijk verschijnsel, en het resultaat van vetophoping in de vetcellen (adipocyten) en vochtophoping. Naarmate de vetcellen dikker en blaziger
worden, gaan de zakjes waarin ze zitten, hun vorm verliezen  en beginnen te trekken op de verankeringspunten op de huid. Dit leidt tot de gekende sinaasappelhuid of cellulite. In dit stadium bestaat het probleem in het feit, dat het proces zichzelf onderhoudt door de verstikking van de bloedcircultatie, hetgeen dan weer leidt tot  onvoldoende afvoer van de afvalstoffen uit de stofwisseling. En dit leidt tot een vermindering van de elasticiteit van het bindweefsel  waardoor er uiteindelijk fibrose/verkleving ontstaat. Deze erg onesthetische toestand maakt van de zones met cellulite, regio’s die onverschillig blijven voor intense lichaamsoefeningen of drastische diëten.

Wat is Endermologie (LPG Cellu M6)?  Het is geen geheim..: LPG Endermologie Cellu M6 is momenteel de beste anti-cellulitis behandeling.lpg 01

Het is een techniek die ontstond in 1986. Erkende specialisten over de hele wereld met inbegrip van onderzoekers van befaamde universiteiten
(UCLA, Vanderbilt) doen reeds geruime tijd onderzoek en bevestigen de goede resultaten van de LPG Endermologie techniek.

Nu is er dan toch een techniek om cellulitis te overwinnen en het lichaam doeltreffend en zonder gevaar weer in goede vorm te krijgen !  De cellulitiskiller!!! Deze intensieve dieptemassage herstructureert het bindweefsel, stimuleert de bloedsomloop en het lymfestelsel en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Het maakt uw huid weer veerkrachtig, glad en sterk én de cellulite is vrijwel verdwenen. Endermologie is eveneens doeltreffend bij zware benen en huidverslapping m.a.w hét anti-aging middel bij uitstek voor uw huid. Bovendien is de behandeling pijnloos en uiterst relaxerend terwijl u moeiteloos centimeters verliest op de plaatsen die u wil.

Endermologie en littekenbehandeling  Met de Cellu M6 kunnen ook littekens doeltreffend aangepakt worden. Het apparaat beschikt over een specifiek programma die de weefselverhardingen losmaakt, zodat het litteken gladder, mooier en minder zichtbaar wordt. Deze littekenbehandeling duurt plm.  tien tot vijftien minuten naargelang de grootte van het litteken.

Verloop van een behandeling

1. Onderzoek: de probleemzone’s worden in kaart gebracht
2. Er wordt daarvan aantekening  gemaakt op de patiëntenkaart
3. Er wordt eventueel een foto genomen bij start van de behandeling voor verdere evaluatie + metingen
4. Het behandelpakje wordt aangetrokken over de huid.

5. De behandeling: Door middel van een soort zuig/rol apparaat [zie zwarte handstuk] wordt de huid en het onderhuids vet krachtig afgerold. Op de resultaatfoto’s in onze Info-map is goed te zien wat het resultaat kan zijn.

Gemiddeld zijn 2 kuren van plm. 15-20 behandelingen nodig om een dergelijk resultaat in te leiden. De Cellulitis-behandeling duurt  ca. 30 min. en moet de eerste 10 beurten twee maal per week worden gedaan voor optimaal resultaat.  Kosten : Losse behandelingen € 65,- Per blok van 10 : € 550,-

De LPG Endermologie methode is bovendien de ideale partner van het Bio HCG dieet. Waar het BioHCG het vet verbrand, kan de LPG methode door de intensieve massage het vet ‘herverdelen’. Een ideale combi dus …!

lpg_endermologie

One thought on “Cellulitis behandeling

Comments are closed.